Logsystemen

CargoCool levert diverse logsystemen. Hiermee houdt u zicht op de temperatuur in de unit. Daarnaast kunt u met behulp van een logsysteem uw voertuig traceren. Momenteel leveren we de volgende soorten logsystemen:

  • Een eenvoudig logsysteem die u naast de producten in de CargoCool kunt plaatsen. Achteraf kunt u het systeem via USB uitlezen op uw computer. De gegevens kunt u laten weergeven in een grafiek of vanuit een Excel-bestand printen.
  • Een logsysteem die bij de CargoCool wordt geplaatst en de mogelijkheid heeft om op elk willekeurig moment de resultaten uit te printen.
  • Een online logsysteem waarmee u realtime zicht heeft op waar uw voertuigen zich bevinden. Daarnaast geeft dit logsysteem ook weer wat de temperatuur in de unit, de buitentemperatuur en de accustatus is. U ontvangt bij dit systeem een alarmmelding wanneer de temperatuur teveel afwijkt, er een deur open staat of wanneer de accuspanning te laag is. Dit product is in eigen huis ontwikkeld en kan specifiek worden geprogrammeerd.
Offerte aanvragen

CargoCool © All Rights Reserved.2018