Standaard units

Bij CargoCool hebben we ook een aantal standaard units in ons assortiment opgenomen. Het voordeel van deze units is dat ze snel geleverd kunnen worden en een gunstige prijs hebben. Met deze standaard units kunnen wij een groot deel van de bedrijfswagens voorzien van een CargoCool. Deze units zijn eenvoudig in te bouwen en eventueel weer te demonteren.
Alle standaard units zijn specifiek qua afmeting zodat er eventueel ruimte is voor kratten van 40×60 centimeter. De units zijn uitgerust met een 12 volt en een 220 volt aansluiting. Daarnaast is er een mogelijkheid om de unit te voorzien van een 24 volt aansluiting.
Bij ons assortiment met standaard units heeft u de keuze uit de volgende maten; 400 liter, 700 liter, 800 liter, 900 liter en 1400 liter. Deze units zijn leverbaar in meerdere uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit een koeluitvoering, een vriesuitvoering, een diepvriesuitvoering en de KI-uitvoering. Met behulp van de digitale thermostaat kan de gewenste temperatuur worden ingesteld. De units zijn optioneel te voorzien van handgrepen om ze eenvoudig te kunnen verplaatsen.

CargoCool © All Rights Reserved.2018