Over ons

Steeds meer bedrijven gaan op zoek naar duurzame oplossingen voor het vervoeren van temperatuurafhankelijke producten. Bij CargoCool begrijpen we dat elk bedrijf anders is, daarom ontwikkelen we niet alleen standaard units, maar leveren we ook maatwerk oplossingen. Zo zorgen wij ervoor dat er voor elk bedrijf een passende oplossing is op het gebied van geconditioneerd transport.

CargoCool is een innovatief en flexibel bedrijf dat gevestigd is in Apeldoorn. Hier ontwerpen en ontwikkelen wij dan ook al onze units. Omdat wij alles onder één dak creëren en realiseren, kunnen we snel schakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van ambient-, koel- en vriesunits. De units zijn geschikt voor elk vervoersmiddel en kunnen eenvoudig uit het voertuig worden genomen waardoor het voertuig bruikbaar blijft voor ander transport. Daarnaast werken de units afzonderlijk van uw bedrijfswagen en zijn hierdoor inzetbaar als standalonekoeling.

Missie

CargoCool streeft naar een leidende rol op het gebied van geconditioneerd transport. Dit bereiken we door te blijven innoveren in een kwalitatief hoogstaand en duurzaam product.

Visie

Door de strengere wetgeving en controles zal de komende jaren het gebruik van geconditioneerd transport alleen maar toenemen. Ons doel is om onze klanten, zowel nu als in de toekomst, met behulp van de meest innovatieve koeltechnieken te voorzien van geconditioneerd transport op maat.

_MG_1785_original

CargoCool © All Rights Reserved.2018