Over ons

Wie we zijn

Steeds meer bedrijven gaan op zoek naar duurzame oplossingen voor het vervoeren van temperatuurafhankelijke producten. Bij CargoCool begrijpen we dat elk bedrijf anders is, daarom ontwikkelen we niet alleen standaard units, maar leveren we ook maatwerk oplossingen. Zo zorgen wij ervoor dat er voor elk bedrijf een passende oplossing is op het gebied van geconditioneerd transport.

CargoCool is een innovatief en flexibel bedrijf dat gevestigd is in Apeldoorn. Hier ontwerpen en ontwikkelen wij dan ook al onze units. Omdat wij alles onder één dak creëren en realiseren, kunnen we snel schakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van ambient-, koel- en vriesunits. De units zijn geschikt voor elk vervoersmiddel en kunnen eenvoudig uit het voertuig worden genomen waardoor het voertuig bruikbaar blijft voor ander transport. Daarnaast werken de units afzonderlijk van uw bedrijfswagen en zijn hierdoor inzetbaar als standalonekoeling.

Maatschappelijk verantwoord

Als bedrijf vinden we het belangrijk om een steentje bij te dragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom denken we graag mee over hoe onze units kunnen bijdragen aan een duurzaam milieu. Zo hebben we in samenwerking met verschillende bedrijven samengewerkt aan een oplossing voor milieuvriendelijke stadsdistributie.

Ons doel

Fris, flexibel, innovatief en betrouwbaar. Dat zijn de kernwaarden van CargoCool. Ons doel is om voor iedere ondernemer een betrouwbare en passende oplossing te ontwikkelen op het gebied van geconditioneerd transport. Dit bereiken we door gebruik te maken van de meest innovatieve technieken.