Service en kwaliteit

Service

Om de kwaliteit van elke CargoCool te waarborgen, wordt elke unit uitvoerig getest in onze klimaatruimte. Of het nu gaat om een omgevingstemperatuur van -40°C of +50°C, in onze klimaatruimte kunnen we elke rit nabootsen. Hierdoor kunnen we meten wat de koel- of verwarmtijd van de CargoCool is. Bij aflevering wordt er een uitgebreid rapport meegeleverd, zodat je als klant verzekerd bent van een goed functionerend product.

Bij CargoCool beschikken we over meerdere serviceauto’s die volledig zijn ingericht om service en montage op locatie te kunnen verrichten. Al onze monteurs bezitten een CFK-diploma zodat je als klant altijd kunt vertrouwen op de beste service!

“Kwaliteit is onze prioriteit”

HACCP

Temperatuurgevoelige producten zoals levensmiddelen zijn erg kwetsbaar, daarom is de hygiëne tijdens de gehele coldchain een belangrijk aandachtspunt. HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Elke CargoCool wordt HACCP gekeurd. Dit houdt in dat elke CargoCool een gevarenanalyse op basis van zeven kritische controlepunten ondergaan heeft. Dit maakt de units uitermate geschikt om bijvoorbeeld levensmiddelen te vervoeren.

GDP

De kwaliteit en integriteit van farmaceutische producten is afhankelijk van de temperatuur waarop deze vervoerd worden. Om medicijnen te mogen vervoeren, moeten bedrijven zich aan de GDP-richtlijnen houden. GDP staat voor Good Distribution Practice en is een Europese norm die eisen stelt aan de distributie van farmaceutische producten. De GDP-richtlijnen zijn opgesteld om erop toe te zien dat geneesmiddelen op de juiste temperatuur vervoerd en opgeslagen worden zodat de medicijnen hun kwaliteit behouden.

Service en kwaliteit CargoCool
Service food CargoCool

Voor elk evenement een koelunit

“De flexibele oplossing voor uw feest of evenement!”

Wil je een flexibele koeling huren voor een feestje of evenement? CargoCool beschikt over diverse leenunits! Hierbij heb je de keuze uit een vries-, koel- of ambientuitvoering. Wil je meer informatie over onze leenunits? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op!